toepassingen

Binnen ons assortiment hebben we een breed pakket van oplossingen voor sprinklerinstallaties. Of het nu gaat over pressfittingen (voor dik- en dunwandig staal of kunststof leidingen) of groefkoppelingen , alle producten zijn voorzien van de noodzakelijke productkeuren om gebruikt te worden in sprinklerinstallaties variërend van VdS, FM, LPCB tot UL.

Ons VSH XPress Staalverzinkt en RVS systeem (DN20-DN100) is onder meer gecertificeerd voor sprinkler- en lage druk watermistinstallaties en is geschikt voor vaste sprinklerinstallaties voor afmetingen t/m DN100. Omdat VSH XPress Sprinkler als systeem gekeurd is, is men verplicht tot het gebruik van de goedgekeurde combinaties van fittingen, buizen en gereedschappen.

in beton gestorte sprinklerleidingen

VSH XPress Sprinkler ML (DN25-DN50) is ideaal voor hoogbouw waarbij de sprinklerleidingen moeten worden ingestort in de vloeren/plafonds en bestaat uit multilayer kunststof buis (PE-Xc/Al/PE-Xc) en kunststof pressfittingen (PVDF). Uniek aan dit systeem is dat het kan worden gestort in beton, zonder extra bescherming (bijvoorbeeld Denso-tape) tegen de negatieve effecten van beton op het buismateriaal en de fittingen.

Bent u op zoek naar een oplossing voor sprinkler in grotere afmetingen (>DN50), dan hebben we met de groefkoppelingen van VSH Shurjoint de ideale oplossing in ons assortiment. Met VSH Shurjoint kunt u net als bij pressfittingen op een snelle en schone manier uw sprinklerinstallaties realiseren. En door voor een combinatie van VSH Shurjoint voor de grotere afmetingen en VSH PowerPress (DN15-DN50) of VSH XPress voor de kleinere afmetingen te kiezen, zorgt u altijd voor de laagste totale kosten voor de installatie.

heb je vragen?

neem gerust contact op