people & culture

We weten dat onze grootste kracht niet ligt in de baanbrekende technologieën die we ontwikkelen. Het is ook niet onze obsessie om problemen op te lossen,  onze ‘can do’ mentaliteit of onze behoefte om perfectie na te streven. Het zijn onze mensen!

We stellen onze mensen daarom in staat om problemen op te lossen door ze te ondersteunen en te ontwikkelen. We dagen ze uit om net nog een stapje verder te gaan en om samen te werken. We zijn succesvol doordat we kennis delen en ervaringen uitwisselen.

Wij zijn doorzetters en daarom is Aalberts integrated piping systems een geweldige plek om te werken. Als jij ook een volhouder bent en een carrière kiest die je een stap verder brengt, dan kies je voor Aalberts integrated piping systems.

Don’t just buy products, buy solutions.

onze waarden | 'the Aalberts way'

The Aalberts way kan worden samengevat in drie simpele woorden: winning with people.

We nemen verantwoordelijkheid: we komen onze beloften na. We gaan voor het allerbeste resultaat: we verleggen onze grenzen en dagen de status quo uit. We delen ons kennis en leren van elkaar: we zijn niet bang om fouten te maken en worden elke dag beter. En we handelen altijd met integriteit: het goede voorbeeld geven, ons uitspreken wanneer dat nodig is en professioneel zijn in alles wat we doen.

be an entrepreneur
take ownership
go for excellence
share and learn
act with integrity

onze leiderschaps principes

Het is onze stijl om mensen aan te moedigen het beste uit zichzelf te halen. We inspireren mensen en ontwikkelen onszelf en anderen. We geven het goede voorbeeld en vragen onze mensen verantwoordelijkheid te nemen, snel te denken en te handelen. Samen met onze waarden vormen deze principes onze identiteit.

Wij geloven dat onze klanten, onze organisatie en de wereld betrouwbare en verantwoordelijke teamspelers nodig hebben waarbij vertrouwen en verantwoordelijkheid centraal staan. Klanten zullen naar ons luisteren als ze ons vertrouwen. Bij Aalberts integrated piping systems zijn we allemaal essentiële schakels in het geheel.

onze ontwikkelingsmogelijkheden

Wij stoppen nooit met opleiden en ontwikkelen. Of het nu gaat om een training on the job, een extern trainingsprogramma of een verdiepende training over een bepaald onderwerp; we stimuleren onze medewerkers om altijd te blijven leren.

Door persoonlijke ontwikkelingsgesprekken te voeren, kunnen zowel managers als medewerkers hun ontwikkelingsgebieden bepalen en deze vertalen in jaarlijkse trainingsplannen. Wij geloven dat je alleen door buiten je comfortzone te treden jezelf blijft ontwikkelen. Good is never good enough.

Aalberts development programma's CONNECT & FIT

Aalberts beschikt over verschillende (internationale) development programma’s voor zowel collega’s die net met hun carrière zijn gestart en voor de al meer ervaren collega’s.

Zo kennen we een lokaal programma voor jong potentials en een tweetal internationale programma te weten CONNECT en FIT.

Na een tijd binnen de Aalberts organisatie actief te zijn kun je worden genomineerd om deel te nemen aan één van deze programma’s om jezelf als persoon en als leider verder te ontwikkelen. 

het internationale Aalberts post-graduate programma en traineeship

Heb je net je masterdiploma gehaald en wil je aan de slag? Dan is ons internationale management traineeprogramma wellicht precies wat je zoekt. Gedurende een periode van 18 maanden krijg je een zestal opdrachten van ieder drie maanden bij verschillende Aalberts bedrijven. Het streven is dat minstens twee van de projecten in het buitenland plaats vinden. Daardoor leer je Aalberts goed kennen en bouw je je eigen internationale netwerk van contacten op. Het is ons doel om voor jou een rol in het bedrijf te vinden die het beste bij jouw talenten en capaciteiten past.

our code of conduct contains seven main business standards as rules of ethical conduct all employees must follow. 

read more

our supplier code of conduct explains the business standards and principles as rules of ethical behaviour of aalberts and specifies what we expect from our suppliers. 

read more

aalberts’ commitment to respecting human rights, as defined by the united nations in its universal declaration of human rights, is laid down in a formal human rights policy. 

read more

speak up!

Should you become aware of any conduct that you believe violates our Code of Conduct, please speak up!