toepassingen

Aalberts integrated piping systems biedt vele systemen die geschikt zijn voor persluchtinstallaties: VSH XPress, VSH SudoPress en VSH PowerPress (voor dikwandig buis) zijn uitermate geschikt en VSH Super knelfittingen en VSH Tectite pushfittingen kunnen zeer flexibel worden ingezet. Afsluiters met geïntegreerde systeemaansluitingen sluiten naadloos aan op het door u gekozen leidingsysteem.

De VSH MultiPress buis is op rol verkrijgbaar, waardoor VSH MultiPress zeer geschikt is voor het aanleggen van persluchtsystemen. De flexibele leidingen van dit kunststofleidingsysteem zorgen voor een optimale installatie tegen minimale kosten.

Het VSH Shurjoint groefsysteem kan worden gebruikt voor oliehoudende of olievrije persluchtsystemen. Afhankelijk van de toepassing bieden we zowel afdichtingen in EPDM als in nitril.

Afhankelijk van het oliegehalte worden verschillende typen o-ringen gebruikt. Voor perslucht die olie bevat op basis van minerale of plantaardige olie, gebruikt u HNBR of FPM o-ringen. EPDM o-ringen kunnen alleen worden gebruikt voor synthetische olie of droge perslucht. Het watergehalte bepaalt de keuze voor stalen, RVS of koperen buis.

heb je vragen?

neem gerust contact op