Aips Design Service

Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering uw meedenkend partner

Het VSH-assortiment bestaat inmiddels uit duizenden producten voor zowel dikwandige als dunwandige systemen. U kunt bij ons terecht voor al uw benodigde materialen voor leidinginstallaties en heeft daarmee één aanspreekpunt voor al uw vragen.
Zelf bedenken welke technieken het beste werken voor uw project kan echter best een ingewikkelde puzzel zijn. Daarom hebben wij onze afdeling Aips Design Service in het leven geroepen. Zij adviseert u vanaf de engineeringsfase tot en met de oplevering van uw project. Daarnaast geeft Aips Design Service (on site) trainingen, bouwbegeleiding en doet controles.

video-placeholder
Video afspelen

Werkwijze
Op basis van uw conceptplan zoekt Aips Design Service de meest optimale en economische manier om dat met onze producten te realiseren. Dat plan wordt vervolgens net zo lang aangepast tot u (en uw opdrachtgever) helemaal tevreden is. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er een bestaande situatie is waar men op moet aanbinden, maar dat de opdrachtgever een andere oplossing eist dan wij aandragen. Dan gaan we daar uiteraard in mee en leggen we de verschillende opties naast elkaar.

 

Aips Design Service

Een onderwerp waar Design Service regelmatig over adviseert is hoe om te gaan met uitzetting en krimp van leidingen door temperatuurverschillen. Hier ligt onder andere onze expertise en we laten graag zien hoe de verwachte uitzetting of krimp opgevangen kan worden. Aips Design Service maakt een concept voor het compenseren van de lengteveranderingen, inclusief calculaties en locaties van vast- en glijpunten.

Maar ook denken wij bijvoorbeeld aan overgangen van dikwandige verbindingstechnieken, zoals VSH Shurjoint (groef) en VSH PowerPress (dikwanding press) of overgangen van dikwandige systemen naar bijvoorbeeld VSH XPress, een dunwandig pressysteem. 

Kortom: Aips Design Service is uw meedenkend partner. Van ontwerp tot en met oplevering en niet alleen voor onderdelen van systemen, maar voor complete systemen. 

Benieuwd wat onze Design Service voor uw project kan doen? Wij helpen u graag verder!

Christiaan Hofs
Sales Engineer